LET'S TEAM UP AND
CREATE CONNECTIVITY

Bekijk wat we verdelen

Over ons

802 Networks is een value-added distributeur met een team van experten gespecialiseerd in (wireless) netwerken en IP-camera’s.

Uw voordeel? Meer dan 20 jaar ervaring in de distributie van onderstaande producten. Door de technische kennis van ons team kunnen we u van A tot Z begeleiden in uw project zodat we u een feilloze en complete service kunnen aanbieden.

  • Point-to-point
  • Point-to-multipoint
  • WiFi
  • IP camera’s
  • Switching
  • Mobiele camera-oplossing (CAMeleon)
  • Anti-drone oplossing
Meer weten

802 Networks in cijfers

31
Medewerkers
13,426
Apparaten
6,119
Monitoring

Onze diensten

01

Pre-Sales Support

Met de pre-sales support van een value-added distributeur zoals 802 Networks geniet u van technische expertise nog voor u onze producten gebruikt.

Lees meer
02

Helpdesk Support

De Helpdesk support van 802 Networks zet in op service op maat. Dat betekent dat wij 24/7 stand-by zijn om uw problemen op te lossen.

Lees meer
03

Wireless Site Surveys

Met de wireless site surveys van 802 Networks haalt u het maximum uit uw draadloos netwerk.

Lees meer
04

Installatie Service

802 Networks biedt meerwaarde, want u geniet van erg veel ervaring en vooral van een complete service, inclusief installatie, configuratie én opvolging van uw (wireless) netwerk.

Lees meer
05

Demo’s en Training

Naast onze demo’s en trainingen, kunnen we met 802 Networks ook een POC opzetten. Dat bespaart u tijd, geld én kopzorgen.

Lees meer
06

Huur

Connectiviteitsoplossing of mobiele camera huren? De service van een value-added distributeur zoals 802 Networks is een échte meerwaarde.

Lees meer
07

RMA

Ook voor herstellingen en garantiegevallen geniet u van een uitstekende service bij 802 Networks. Zorgeloos op elk vlak!

Lees meer

Aankomende evenementen

Contact
Contact
Contact