9 mei 2023

802 Networks breidt portfolio uit met Legrand

Categories: Infrastructuur,

802 Networks is sinds kort officieel distributeur van Legrand. Met deze samenwerking voegt 802 Networks een volledige lijn van hoogwaardige netwerkinfrastructuurproducten toe aan hun portfolio, met de nadruk op hun UPS-producten.

Over Legrand

Legrand is een wereldwijde specialist op het gebied van producten en systemen voor elektrische installaties en informatienetwerken. De groep biedt een uitgebreide reeks oplossingen en diensten op maat van de residentiële, commerciële en industriële markten.

Dankzij hun UPS-systeem gaan er bij een stroomstoring geen belangrijke gegevens verloren. Legrand biedt een UPS-gamma, een aanvullend aanbod van technologische functies die een maximale bescherming en uptime voor alle systemen kunnen garanderen. Zij zijn momenteel de fabrikant met het hoogste groeipercentage op de markt.

Over 802 Networks

802 Networks is een value-added distributeur met een focus op netwerktechnologieën. Met meer dan 10 jaar ervaring in het installeren en configureren van access points, CCTV-netwerken en point-to-(multi)point verbindingen, kunt u op ons rekenen voor een volledige service voor uw klanten. We bieden ook flexibele ondersteuning om betrouwbaarheid en kwaliteit te garanderen.

Meer informatie over het UPS-gamma van Legrand nodig? Contacteer ons via sales@802.be of bel op +32 457 96 00.