7 januari 2020

802 Networks breidt portfolio uit met Ruckus Networks producten

Categories: Indoor wireless,

802 Networks tekent een contract met Ruckus Networks voor de distributie van hun complete portfolio. Met dit partnerschap breidt 802 Networks haar productgamma uit met een complete gamma van high-performance network access infrastructure.

Eind 2019 bereikten Denis Leclef, CEO van 802 Networks, en Rogier den Boer, director Benelux van CommsScope, een distributie akkoord waarbij 802 Networks een officiële distributeur wordt van Ruckus Networks. Het product portfolio van Ruckus Networks omvat Wi-Fi controllers, indoor en outdoor access points, wired Ethernet switches, een IoT suite en private LTE (CBRS). Dit is de perfecte toevoeging aan het bestaande product portfolio van 802 Networks.

“Het Ruckus Networks gamma bestaande uit high performance Network access infrastructure is niet nieuw voor ons”, zegt Denis Leclef, CEO van 802 Networks. “We hebben meer dan 10 jaar ervaring met hun producten, dus we begrijpen hun toepassingen en voordelen perfect.”

Sinds November 2018 zijn Ruckus Networks en ARRIS onderdeel van CommScope. Samen herdefiniëren ze morgen door de toekomst van wired en wireless samen vorm te geven. “Ons gecombineerde wereldwijde team van werknemers, innovators en technologen hebben klanten in alle regio’s van de wereld met een ongekend scala aan connectiviteitsoplossingen”, legt Rogier den Boer uit, Director BeNeLux voor CommScope.

Over 802 Networks

802 Networks, voorheen bekend als Blue Vision Telecom, is een value added distributor met de focus op netwerktechnologieën. Met meer dan 10 jaar ervaring in het verdelen van netwerk- en beveiligingsapparatuur. Jij kan – als partner – op ons rekenen voor een volledige service aan uw klanten.  Wij bieden ook een flexibele ondersteuning om de betrouwbaarheid en kwaliteit te garanderen.