22 maart 2021

802 Networks tekent distributiecontract voor de verdeling van NETCONNECT

Categories: Networking,

802 Networks breidt het CommScope portfolio uit met NETCONNECT bekabelingsoplossingen. In combinatie met RUCKUS Wi-Fi en switching oplossingen, kunnen ze nu een complete end-to-end netwerkinfrastructuur oplossing aanbieden.

Eind 2019 is 802 Networks een samenwerking aangegaan met CommScope voor de distributie van het complete RUCKUS Network productassortiment. Deze succesvolle samenwerking is nu uitgebreid, want 802 Networks heeft de NETCONNECT bekabelingsoplossingen aan hun portfolio toegevoegd.

Met het nieuwe distributiecontract voor NETCONNECT producten kan 802 Networks nu gestructureerde bekabelingsoplossingen aanbieden, zowel in koper als in glasvezel.

End-to-end netwerkinfrastructuur oplossingen

De hoeveelheid gegevens die moeten worden getransporteerd en beheerd, groeit met de dag. Niet alleen in kantooromgevingen en overheidsinstellingen, maar ook in hotels, ziekenhuizen, scholen, universiteiten etc. Het legt een grote druk op de netwerkinfrastructuur.

Denis Leclef, CEO van 802 Networks, is dan ook erg trots: “Met de combinatie van de NETCONNECT bekabelingsoplossingen en het RUCKUS Wi-Fi en switching portfolio kunnen we de klanten nu een end-to-end oplossing aanbieden op basis van marktleidende producten van één fabrikant. Dit maakt ons een zeer interessante distributeur om integrators te ondersteunen bij het aanbieden van een totaaloplossing op basis van het marktleidende productportfolio van CommScope.

Meer informatie over CommScope’s NETCONNECT gestructureerde bekabeling kan je hier vinden.

Over 802 Networks

802 Networks is een value-added distributeur met een focus op netwerktechnologieën. Met meer dan 10 jaar ervaring in het installeren en configureren van access points, IP-camera netwerken en point-to-(multi)point verbindingen, kan je op hen vertrouwen voor een volledige service aan uw klanten. Ze bieden ook een flexibele ondersteuning om betrouwbaarheid en kwaliteit te garanderen.

Download de NETCONNECT bestelgids hier