2 oktober 2023

802 Networks verwelkomt Milestone Systems

Categories: Camerabewaking,

802 Networks is verheugd Milestone Systems, een toonaangevende wereldwijde leverancier van open-platform video management software, te verwelkomen als gewaardeerde vendor, die voorziet in de beveiligingsbehoeften van bedrijven in België, Nederland en Luxemburg. De samenwerking onderstreept onze toewijding aan het leveren van geavanceerde oplossingen waarmee bedrijven weloverwogen beslissingen kunnen nemen in een voortdurend veranderend beveiligingslandschap.

Onder leiding van onze CEO, Denis Leclef, is 802 Networks klaar om Milestone’s aanwezigheid in de regio te versterken. Met een sterke focus op de Belgische en Nederlandse markt zijn we klaar om expertise en ondersteuning te bieden aan klanten die op zoek zijn naar innovatieve beveiligingsoplossingen.

“We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met 802”, zegt Paul Dortmans, Sales Manager voor Milestone Nederland. “Deze samenwerking illustreert onze toewijding aan het leveren van eersteklas producten en diensten aan onze klanten. Samen willen we de lat voor beveiligingsoplossingen hoger leggen en zorgen voor een veiligere en meer beveiligde omgeving voor bedrijven in de Benelux.”

Denis Leclef zegt: “Ik ben erg blij met de nieuwe samenwerking met Milestone Systems en zie dit als een belangrijke stap voorwaarts in het leveren van end-to-end beveiligingsoplossingen. Milestone, als leider in videobeheersoftware, sluit naadloos aan bij onze high-end portfolio en single vendor-strategie. Het is onze gezamenlijke ambitie om ons netwerk te voorzien van krachtige, geïntegreerde oplossingen die het potentieel van de beveiligingsinfrastructuur maximaliseren. Samen streven we ernaar veiligere en slimmere omgevingen te creëren.”

 

Over Milestone Systems

Milestone Systems is een toonaangevende aanbieder van datagedreven videotechnologiesoftware binnen en buiten de beveiliging, die de wereld helpt te zien hoe veiligheid kan worden gegarandeerd, activa kunnen worden beschermd en bedrijfsefficiëntie kan worden verhoogd. Milestone maakt een open platform community mogelijk die samenwerking en innovatie stimuleert bij de ontwikkeling en het gebruik van netwerkvideotechnologie, met betrouwbare en schaalbare oplossingen die zich hebben bewezen in meer dan 500.000 klantensites wereldwijd. Milestone werd opgericht in 1998 en is een zelfstandig bedrijf binnen de Canon Group. Ga voor meer informatie naar: www.milestonesys.com

Over 802 Networks

802 Networks is een value-added distributeur met een focus op (draadloze) netwerken en IP-camera’s. Met meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van onze partners bij het installeren en configureren van access points, cameranetwerken en point-to-(multi)point verbindingen, kun je op ons rekenen voor een volledige service voor jouw klanten. We begeleiden je bij alle aspecten van jouw project, zodat we een flexibele ondersteuning kunnen bieden om betrouwbaarheid en kwaliteit te garanderen.

 

Meer informatie

Wens je meer informatie over het Milestone-gamma? Contacteer ons op sales@802.be of bel +32 457 96 00.