CommScope Ruckus Cloud

Hebben jouw klanten problemen met het beheer van een steeds complexere netwerkomgeving met hun bestaande IT-oplossingen of het voldoen aan de steeds veeleisender wordende verwachtingen van de gebruikers? Geen probleem. Wij hebben dé oplossing: CommScope RUCKUS Cloud.

Vijf redenen om te kiezen voor cloud-managed networking

  1. Eenvoud – Vereenvoudig het lifecycle management van jouw LAN en WLAN infrastructuur, zodat je alles gepatcht en geüpdatet kunt houden op meerdere locaties zonder dat er extra IT-specialisten ter plaatse nodig zijn.
  2. Zichtbaarheid – Krijg inzicht in de netwerkprestaties, het bronverbruik en de gezondheid van het netwerk. Je krijgt deze waardevolle informatie voor alle gebruikers, apparaten, applicaties en netwerkinfrastructuur en dit op al uw locaties, virtueel in real-time via één enkel dashboard.
  3. Beveiliging – Zorg ervoor dat jouw controller en verbonden apparaten automatisch worden bijgewerkt  met de nieuwste functies en de meest actuele beveiligingspatches.
  4. Schaalbaarheid – Schaal uw netwerk management oplossing op of terug om aan de veranderende bedrijfsbehoeften te voldoen, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruikerservaringen of zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over extra kosten.
  5. Kosten – Zorg voor een aantrekkelijke total cost of owership vanaf de basis. Optimale schaalbaarheid helpt u overtollige CapEx te vermijden, terwijl grotere eenvoud en verbeterde zichtbaarheid OpEx verminderen door het stroomlijnen van IT-trainingen, management en helpdesk operaties.

 

Bekijk de Torfs case study hier

Ben je overtuigd maar heb je nog vragen?

802 Networks geeft u graag de mogelijkheid om het te testen! We zetten samen met u een demo-omgeving op zodat je CommScope RUCKUS Cloud volledig kunt verkennen en de antwoorden op al uw vragen kan vinden. Heb je een klant die geïnteresseerd zou kunnen zijn? Deze demo kan ook hem zeker helpen overtuigen.

Ja, ik wil een demo!

Selecteer een geldig formulier