Demo’s en Training

Meer kennis in huis én de garantie dat uw opstelling werkt? Check onze trainingen en demo’s!

Bij 802 Networks streven we altijd naar een zo optimaal mogelijk resultaat. Optimaal betekent bij ons niet dat alles precies aan uw verwachtingen voldoet, dat is nog maar het vertrekpunt! We gaan als value-added distributeur veel verder dan dat en willen uw verwachtingen zonder meer overtreffen.

Dat doen we door een combinatie van jarenlange expertise en een sterke focus op service. Dat betekent dat we onze verzamelde kennis ook met u delen. Dat kan via aan training of tijdens een demo. Kortom u weet altijd waar u staat.

Proof of Concept – Altijd zekerheid met een POC

Voor een POC creëert 802 Networks een testopstelling die een reële gebruikssituatie nabootst. Uw voordeel? Een Proof of Concept laat onomstotelijk zien dat de opstelling die u voor ogen heeft ook effectief zal werken. Dat bespaart u tijd en geld! Een POC opstelling kan zowel bij u als bij ons op kantoor.

Demo’s & trainingen door 802 Networks

In de demo- en trainingsruimte in ons hoofdkantoor helpen wij onze resellers met het uitbreiden van hun kennis. Bent u benieuwd naar welke demo’s en trainingen er mogelijk zijn/beschikbaar zijn of u bent op zoek naar een specifieke training?

We bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Uw interesse gewekt?

Naast onze demo’s en trainingen, kunnen we met 802 Networks ook een POC opzetten. Dat bespaart u tijd, geld én kopzorgen. Meer weten?

Neem contact op
Contact
Contact
Contact