4 juni 2021

Win een EK voetbaltruitje – Powered by RUCKUS Cloud

Categories: Indoor wireless,

Hou onze Social Media in de gaten om deel te nemen aan deze wedstrijd en maak kans op een officieel EK voetbaltruitje van België of Nederland!

Lees hier het volledige wedstrijdreglement.

Wedstrijdreglement “Win een EK voetbaltruitje – Powered by RUCKUS Cloud”

  1. Inleiding

Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor onze onlinewedstrijden die 802 Networks organiseert op zijn Social Media kanalen.

  1. Deelnemingsvoorwaarden

In principe kan iedereen die op het ogenblik van de wedstrijd 18 jaar of ouder is, deelnemen aan een wedstrijd van 802 Networks, met uitzondering van medewerkers van 802 Networks en hun familieleden tot in de eerste graad.

  1. Wedstrijdverloop

De wedstrijd zal lopen tijdens de eerste ronde van het EK en geldt alleen voor matchen tussen België en zijn tegenstander en Nederland en zijn tegenstander.

Twee (werk)dagen voor de wedstrijddag zal de wedstrijd op het Social Media kanaal worden geplaatst en deze zal afgesloten worden één uur voor aanvang van de match.  Hierin zal de wedstrijdvraag worden aangekondigd samen met de te winnen prijs.

Deelnemen kan door een reactie te plaatsen onder de Social Media post.
Er is slechts één deelname geldig per persoon. Wanneer een deelnemer met meerdere keren wil deelnemen, wordt enkel de eerste deelname als geldig beschouwd.

De eerstvolgende werkdag na de match zal de winnaar gecontacteerd worden.

Wanneer er meerdere correcte antwoorden worden ontvangen, zal er een schiftingsvraag worden gesteld. Iedere deelnemer met een correct antwoord zal de kans krijgen om de schiftingsvraag te beantwoorden. De eerste met het juiste antwoord wordt de winnaar van de prijs.

  1. Prijzen

De winnaar van de wedstrijd zal na afloop gecontacteerd worden om zijn prijs in ontvangst te nemen.

Als de organisator de activiteit annuleert om welke reden dan ook, maakt de winnaar geen aanspraak op een compensatie.

  1. Persoonsgegevens

De persoonsgegevens van de deelnemers worden door 802 Networks verwerkt. Deze gegevens vallen onder toepassing van de wet van 30 juli 2018 over de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens en alle Belgische regelgevingen ter uitvoering van de GDPR. Onze volledige privacy policy kan bekeken worden op www.802.be/privacy .

  1. Toezicht op wedstrijden

802 Networks houdt toezicht op het correcte verloop van de wedstrijd.

  1. Het reglement

Door deel te nemen aan de wedstrijden van 802 Networks aanvaardt de deelnemer het volledige wedstrijdreglement.