Belgian Offshore Days

Details

Datum

27 - 28 maart 2024

Locatie

ACEG Arena, Ostend Sea P’lace, Kon. Astridlaan 10, 8400 Ostend, Belgium

Bezoek ons op Belgian Offshore Days 2024

Ervaar de toekomst van offshore windenergie tijdens de “Belgian Offshore Days” georganiseerd door de Belgian Offshore Cluster. Dit toonaangevende evenement dient als een essentieel forum voor samenwerking tussen Belgische en internationale bedrijven, waardoor het landschap van de offshore windindustrie wordt vormgegeven.

Met meer dan 1.200 deelnemers en meer dan 60 exposanten biedt dit tweedaagse spektakel een dynamisch platform met een uitgebreide beurs, inzichtelijke seminars en waardevolle netwerkmogelijkheden met vooraanstaande professionals en innovators in de offshore sector.

Sluit je aan bij ons op de BELGIAN OFFSHORE DAYS 2024 om kennis te maken met supply chain bedrijven, EPCI-aannemers en ontwikkelaars. Neem deel aan de verlichtende conferentie met als thema “Uitdagingen richting 2030”, waar je cruciale inzichten zult opdoen over onderwerpen als het beveiligen van offshore infrastructuren en het navigeren door het veranderende landschap van offshore energie.

Mis de laatste updates over de Princess Elisabeth Zone tender niet en verken de talloze uitdagingen en mogelijkheden die de offshore-industrie vormgeven terwijl we vooruitgaan naar 2024 en verder.

Plan een ontmoeting met ons bij onze stand en maak deel uit van het gesprek dat de toekomst van offshore windenergie aandrijft. Registreer door je gegevens in te vullen en grijp de grenzeloze mogelijkheden die wachten bij de Belgian Offshore Days 2024.

Je gratis toegangsticket bemachtig je via de link onderaan met de code “BOD246“.

 

Maak een afspraak met onze specialisten