Cybersec Europe 2024

Details

Datum

29 30 mei 2024

Locatie

Stand 05.D052 - Brussels Expo

Kom naar Cybersec Europe op 29 en 30 mei 2024 in Brussels Expo. Cybersec Europe 2024 dient als het voornaamste platform voor doorgewinterde cybersecurity experts en opkomende start-ups om samen te werken, kennis te delen en strategieën uit te wisselen om deze uitdagingen aan te gaan.

Bezoek onze 802 Networks stand, waar onze collega’s en partners de nieuwste AP’s van onze gewaardeerde partner Ruckus zullen presenteren en een demonstratie zullen geven van Ruckus One (R1). Ruckus One, ook bekend als R1, is een geïntegreerd platform dat alle bestaande RUCKUS-services omvat. Dit platform stelt IT-teams in staat om meerdere services gelijktijdig te beheren via een intuïtief en gebruiksvriendelijk dashboard. R1 verbetert niet alleen de efficiëntie van IT-teams, maar versnelt ook het beheer- en troubleshootingsproces. Bovendien stroomlijnt het de procedure voor het onboarden van apparaten, wat zorgt voor een naadloze ervaring. We zijn verheugd om R1 te presenteren op onze stand en kijken ernaar uit om u te verwelkomen met een drankje en hapje!

Ons verkoopteam van 802 staat ook klaar om u meer informatie te geven over Avigilon Alta van onze partner Motorola Solutions en vele andere innovatieve oplossingen! Plan een afspraak met ons op onze stand door uw voorkeuren hieronder in te vullen.

We zijn enthousiast om u een speciale uitnodiging te bieden voor gratis VIP-toegang ter waarde van 399EUR voor het komende evenement. Met deze exclusieve pas geniet u van een reeks premium privileges, waaronder gratis parkeren, een gratis laat ontbijt, onbeperkte drankjes gedurende de dag, toegang tot de VIP-ruimte, stoelen op de eerste rij, versnelde toegang via de fast lane en deelname aan rondetafelgesprekken.

Het veiligstellen van uw VIP-toegang is eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is u registreren voor het evenement via de verstrekte link en tijdens het evenement onze stand bezoeken om uw 802 VIP-cadeau op te halen.

Krijg uw VIP-toegang door op de oranje knop hieronder te klikken.

We kijken ernaar uit om u als onze gewaardeerde VIP-gast te verwelkomen en vertrouwen erop dat deze verbeterde ervaring aanzienlijke waarde zal toevoegen aan uw deelname aan het evenement.

Adres
Belgiëplein 1
Brussel