Infopol 2024

Details

Datum

23, 24 & 25 april

Locatie

Kortrijk Xpo, President Kennedylaan 100, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk | Stand 271

Bezoek ons op Infopol 2024

Sluit je aan bij ons op INFOPOL 2024, dé toonaangevende beurs voor politie, surveillance en beveiligingsdiensten in de Benelux-regio. Sinds de oprichting in 1995 is INFOPOL uitgegroeid tot een cruciaal evenement, waarbij besluitvormers en inkoopmanagers uit alle hoeken van het beveiligingsspectrum samenkomen.

Elke twee jaar verwelkomt INFOPOL gespecialiseerde bedrijven die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van transport, bewapening, communicatieapparatuur en meer presenteren. Van het voorkomen van overvallen tot verkeerssurveillance, deelnemers krijgen de kans om baanbrekende producten en diensten te verkennen.

Ondersteund door Zijne Koninklijke Majesteit, Koning Philippe, en bezocht door topfunctionarissen, waaronder ministers en de commissaris-generaal van de Belgische Federale Politie, staat INFOPOL bekend om zijn kwaliteitsaanbod en hooggeplaatste deelnemers. Bovendien fungeert XPO112, onderdeel van INFOPOL, als een uitgebreid platform voor hulpdiensten, waarbij alle aspecten van rampenbestrijding en interventie worden behandeld.

Grijp deze kans aan om deel te nemen aan impactvolle gesprekken die de toekomst van surveillancediensten en beveiliging vormgeven. Regel een ontmoeting met ons op onze stand en bereid je voor om een wereld vol mogelijkheden te ontdekken op INFOPOL 2024. Registreer nu om je deelname veilig te stellen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Je gratis toegangsticket bemachtig je via de link onderaan met de code “802N2024”.

 

Maak een afspraak met onze specialisten

Infopol 2024
Checkboxes *