Municipalia – Le salon des Mandataires 2024

Details

Datum

18 & 19 april

Locatie

Rue des Deux Provinces, 1 B_6900 Marche-en-Famenne | Stand 5C27

Bezoek ons op Municipalia - Le salon des Mandataires 2024

Kom jij ook naar Municipalia 2024? – De Mandaatbeurs, het hoogtepunt van evenementen waar belangrijke spelers in lokale overheden samenkomen voor het ultieme netwerk- en innovatiespektakel!

We roepen alle besluitvormers in de openbare aanbesteding op, inclusief Waalse afgevaardigden, inkopers en lokale influencers van openbare diensten! Bereid je voor om een dynamisch scala aan toonaangevende oplossingen te verkennen die zijn ontworpen om de dagelijkse uitdagingen aan te gaan waarmee je wordt geconfronteerd bij het vervullen van je missies.

Met een indrukwekkende omvang van 23.000 m2 brengt onze zorgvuldig samengestelde showcase topbedrijven en innovatieve startups uit diverse sectoren samen, zoals bouw, gezondheid, milieu, energie, telecommunicatie, sport, toerisme, transport, beveiliging en diensten. Ontdek een overvloed aan producten en diensten die zijn ontworpen om het welzijn van burgers te verbeteren en de lokale governance te revolutionaliseren.

Ben je enthousiast om deel te nemen aan deze beurs? Grijp je kans aan om deel te nemen aan impactvolle gesprekken die de toekomst van jouw gemeenschap zullen vormgeven! Plan een ontmoeting met ons bij onze stand en dompel jezelf onder in de dialoog die de vooruitgang van producten en diensten begeleidt die gericht zijn op het verbeteren van het welzijn van burgers.

Klaar om aan een reis vol eindeloze mogelijkheden te beginnen? Registreer je nu door je gegevens in te vullen en bereid je voor om een wereld van kansen te ontgrendelen op Municipalia 2024. Tot dan!

 

Maak een afspraak met onze specialisten