9 maart 2022

Mensen ademen constant CO2 uit, waarom zouden we ons daar druk om maken?

Categories: Varia,

De meeste mensen beseffen het niet, maar een kamer met weinig ventilatie houdt veel CO2 vast en beïnvloedt uw gezondheid. De ophoping van CO2 verlaagt de concentratie en heeft gevolgen op lange termijn. Het is ook mogelijk dat de hoge CO2-niveaus besmet zijn met Covid-19. Aranet4 waarschuwt je wanneer de lucht ongezond wordt en ventilatie noodzakelijk is. Aranet4 is een draadloos, draagbaar apparaat om de luchtkwaliteit te meten, waar je ook bent.

Waar wordt ARANET4 voor gebruikt?

De Aranet4 luchtkwaliteitsmonitor kan je helpen de binnenlucht gezond te houden. Een goede luchtkwaliteit helpt mensen bij het behouden van hun algemeen welzijn, comfort en productiviteit. Bovendien helpt CO2-monitoring om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen, aangezien het CO2-niveau een goede inschatting is voor het infectierisico van COVID-19. CO2 is een gas dat wordt geproduceerd wanneer we uitademen, dus de concentratie ervan kan een goede indicator zijn van onvoldoende ventilatie, evenals aërosolen en virusdeeltjes die mogelijk in de lucht blijven hangen. Of het nu voor jouw algemeen welzijn is of bescherming tegen COVID-19, Aranet4 waarschuwt je wanneer je moet ventileren en helpt je gezond te blijven.

Wat meet Aranet4?

  • CO2 niveaus
  • Temperatuur
  • Relatieve luchtvochtigheid

De luchtkwaliteit van de verschillende ruimtes in jouw gebouw kan via Aranet Cloud gecentraliseerd en gemonitord worden. Zo kan je alle gegevens verzamelen en eenvoudig notificaties instellen wanneer een alarmerend hoog CO2-niveau wordt bereikt.

Demo

Het beheer van jouw luchtkwaliteit blijft een belangrijke kwestie. Ben je op zoek naar een oplossing en klinkt dit als iets voor jou? Wij komen graag bij je langs voor een demo. Neem contact op met ons sales team via sales@802.be om een afspraak te maken!