Over ons

802 Networks: ongeëvenaarde expertise in wireless

Wie met 802 Networks in zee gaat, investeert in veel meer dan een standaard distributeur die enkel dozen verplaatst van punt A naar punt B. Als value-added distributeur hebben wij reeds meer dan 15 jaar ervaring in het aanbieden van extra services zoals het installeren en configureren van access points, IP-camera netwerken en point-to-(multi)point verbindingen; eerst als Blue Vision Telecom, nu als 802 Networks.

Onze jaren aan ervaring staan garant voor een diepgaande productkennis waar ook onze resellers op kunnen terugvallen voor de installaties bij hun klanten. Onze technici zijn perfect opgeleid én uitgerust om elke situatie de baas te kunnen en leveren zonder uitzondering hoogstaande configuraties af die stuk voor stuk uitblinken in performantie.

802 Networks is vooral actief in de Benelux, maar ook ver daarbuiten, zelfs tot in Burkina Faso! Wij werken zeer servicegericht en hechten enorm veel belang aan kwaliteit, veiligheid en technische kennis. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen werken wij enkel met A-merken.

We maken ons sterk dat onze focus en dienstverlening beter zijn dan ooit! Dat doen we onder andere door ook na de installatie verschillende onderhoudsopties aan te bieden die een betrouwbare en kwalitatieve werking blijven garanderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

01

We distribute IT

Wij zorgen ervoor dat de distributie van netwerk producten op een vlotte en correcte manier verloopt. Daarnaast zetten we in op een snelle en accurate dienstverlening.

02

We service IT

U als klant staat centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarvoor denken we met u mee en zoeken we naar een passende oplossing voor elke situatie.

03

We know IT

Kennis, kunde, vaardigheid en het willen weten is noodzakelijk om een oplossing te kunnen bieden. De markt verandert constant, dat vraagt een permanente ontwikkeling van ons allemaal. Nieuwsgierigheid is de lont van de kaars van het leren.

04

We team IT

Enkel met een open, transparante samenwerking zowel met ons team, met onze partners en met onze eindklanten kunnen we voor excellentie gaan. Samen kunnen we meer!

05

We love IT

Omdat elk project anders is, geven we elke dag het beste van ons zelf. Intrinsieke motivatie is de beste drijfveer voor onszelf, ons team en onze klanten.

Maak kennis met de 802 familie

Denis Leclef

CEO

Yannick Fleerackers

CCO

Ahlam Haddouti

Internal Sales

Evelina Lobova

Internal Sales

Paulina Felix

Backoffice

Benjamin Laurier

Channel Account Manager

Alexander Riess

Channel Account Manager Wallonië/Luxemburg

Sam Pijpers

Channel Account Manager NL

Kimberly Baert

Account Manager

Esther Mergan

Marketing Officer

Laura Govaert

Marketing

Roel Van Raemdonck

COO

Maarten Staepels

Teamlead Outdoor Services - Planner

Philippe Schroll

Field Engineer

Pauwel Sabbe

Field Engineer

Lennert Gyselen

Field Engineer

Nawid Afzali

Field Engineer

Milan Guldentops

Assistant Field Engineer

Jorny De Vadder

Project Sales Specialist

Frédéric Herbots

Project manager

Yannick Wyn

Project manager

Koen Daemen

Logistics

Tom Thielemans

CIO

Nils Verheyden

Indoor Services Engineer

Nick Bertels

CTO

Wim Simons

Managing Partner

Kevin Willems

Support Engineer

Vincent De Wit

Support Engineer

Yousri Belhaj

Junior Support Engineer

Nancy Van Sande

CFO

Kitty Laerte

HR Officer

Ben jij de missing link in ons netwerk ?

Bij 802 Networks geloven we dat geweldige mensen een geweldig bedrijf maken!

Meer weten
Contact
Contact
Contact