Pre-Sales Support

Pre-sales support van een value-added distributeur: uw solide basis

Ons pre-sales team van experts biedt met hun technische en praktische expertise de nodige ondersteuning om uw projecten volledig naar wens uit te voeren. Zo geniet u gegarandeerd van een uitstekende service nog voor uw klant onze installaties in gebruik neemt.

Het resultaat? Straalverbindingen, indoor wireless en IP-camera netwerken die uitblinken op vlak van prestatie én betrouwbaarheid, volledig op maat geconfigureerd.

Betrouwbare en performante (wireless) netwerkinstallaties op maat

Straalverbindingen of draadloze verbindingen bestaan zowel in punt-tot-punt als in punt-tot-multipunt versie. De naam dekt ook meteen de lading, want een punt-tot-punt verbinding is een 1 op 1 verbinding, terwijl een punt-tot-multipunt verbinding 1 punt met meerdere punten verbindt. We beperken onze kennis niet enkel tot straalverbindingen en helpen je graag verder bij de uitwerking van een indoor draadloos netwerk. Welke wireless verbindingen u ook nodig heeft, u verwacht performantie én betrouwbaarheid!

De basis voor een performante straalverbinding begint bij een degelijk bekabeld netwerk. We helpen je graag verder om de correcte switchen en routers uit te kiezen om je bekabelde backbone zo performant als je straalverbinding te maken.

Voor elk netwerk de juiste oplossing

Naast uitvoerig testen en een ruime voorraad, garandeert 802 Networks ook een oplossing voor elk type case.

Dat doen we uiteraard op basis van onze jarenlange ervaring, maar ook door te kiezen voor een uitgekiende selectie van merken. Een overzicht vindt u op onze productpagina’s.

Getest én goedgekeurd door 802 Networks

Dé manier om zeker te zijn dat uw straalverbindingen en bekabeld netwerk aan uw verwachtingen en behoeften zullen voldoen? Een installatie met producten die uitvoerig getest zijn.

Die testen voert 802 Networks zelf uit, want we willen er absoluut zeker van zijn dat uw draadloze verbindingen en netwerken een effectieve oplossing bieden voor uw vraag.

Onze IP-camera installaties: uw voordeel!

Op uw IP-camera installatie moet u blindelings kunnen vertrouwen. Tenslotte wil u op de gemaakte beelden kunnen terugvallen, mocht dat nodig zijn. En omdat beelden meer zeggen dan woorden, hebben we voor onze klanten een demoruimte in ons kantoor te Kontich waar we de functionaliteiten van het Pelco VideoXpert-systeem en de verschillende camera’s (HD, 180°, …) kunnen laten zien.

Hoewel veel klanten een cameranetwerk hebben, beschikken ze niet altijd over een bekabelde uplink (denk maar aan steden). De oplossing van 802 Networks? Een draadloze uplink, bevestigd aan de camera.

Wat zijn de voordelen van dit systeem?

  • lagere implementatiekosten
  • snellere installatie
  • minder obstakels dan bij het plaatsen een glasvezel link

Kortom, u geniet van een robuust camera surveillance-systeem én een budgetvriendelijke oplossing.

Uw interesse gewekt?

De performantie en betrouwbaarheid van uw wireless verbindingen hangt van veel factoren af. 802 Networks kijkt samen met u naar de meest optimale opstelling voor uw netwerk.

 

Contacteer ons vandaag nog
Contact
Contact
Contact