Wireless Connections

Betrouwbare en performante wireless connections op maat

Wireless connections of draadloze verbindingen bestaan zowel in punt-tot-punt als in punt-tot-multipunt versie. De naam dekt ook meteen de lading, want een punt-tot-punt verbinding is een 1 op 1 verbinding, terwijl een punt-tot-multipunt verbinding 1 punt met meerdere punten verbindt.

Welke wireless connecties u ook nodig heeft, u verwacht performantie én betrouwbaarheid!

Getest én goedgekeurd door 802 Networks

Dé manier om zeker te zijn dat uw wireless connections aan uw verwachtingen en behoeften zullen voldoen? Een installatie met producten die uitvoerig getest zijn. Die testen voert 802 Networks zelf uit, want we willen er absoluut zeker van zijn dat uw draadloze connecties een effectieve oplossing bieden voor uw vraag.

Een snelle en efficiënte installatie van wireless connecties

802 Networks biedt niet alleen de beste producten op de markt aan voor elke denkbare toepassing, wij leveren die in principe ook standaard uit voorraad. Dat is meteen uw garantie dat u op erg korte termijn kan rekenen op een feilloos werkende wireless oplossing, punt-tot-punt of punt-tot-multipunt.

Contacteer ons voor meer informatie

De performantie en betrouwbaarheid van uw wireless connecties hangt van veel factoren af. 802 Networks zorgt ervoor dat u beschikt over de meest optimale configuratie.

Neem contact op
Contact
Contact
Contact